lunes, 23 de julio de 2012

Go Red Sox!!


Divendres, mig obligada per l'Oriol i mig encuriosida, vam anar a veure un partit de l'equip de beisbol de Boston: Red Sox!! Per sort, ja anava avisada que serien més de 3 hores de partit, i tenint en compte que no tinc molt clares les normes d'aquest esport, no tenia gaires esperances de que m'agradés, peeeeeeeeeerò, va resultar prou entretingut!! Ambient festiu, molt de menjar, molta beguda, més menjar (evidentment, gens sa) i espectacle! Llàstima que al final van perdre...

domingo, 22 de julio de 2012

30 Km en bicicleta!

Avui hem decidit que per anar al Arnold Arboretum agafariem la bicicleta, i així el camí formaria part de la visita. Això representava fer més de 30 Km en bicicleta, però la recompensa ha estat trobar-nos amb aquesta plaça. El que hi ha a la foto és la Christian Science, no tinc ni idea de quina mena de religió és aquesta... però l'edifici i els entorns de la plaça són molt bonics per tant, què més dóna!!




Després hem passat per l'"Esplanade", una zona al costat del riu on hi ha lloc per prendre el sol i banyar-se. Bé, hi ha gent que aprofita també per fer ioga, m'ha semblat una imatge molt bonica, no trobeu?




I per acabar, una visita ràpida al MIT (Massachussets Institute of Technology)!

Arnold Arboretum

Avui hem anat de visita a un jardí botànic que es troba al barri de Jamaica Plain: l'Arnold Arboretum de la Universitat de Harvard. Era una visita que havien organitzat els de la universitat i ens han fet una visita guiada per aquest curiós museu (http://arboretum.harvard.edu/).





Pluja inesperada!

Bé, no sé per què dic inesperada perquè amb els dies que porto aquí ja m'hi hagués hagut d'acostumar!! Sí, el temps canvia en 30 segons i passes d'un sol insuportable i 40ºC a l'ombra, a estar enmig d'una tormenta espectacular! Això és el que va passar dijous: un tornado va passar tocant Boston i em va enganxar de tornada cap a casa! Vaig trigar una hora i mitja per recorrer uns 6 Km amb BUS!! 
El problema de veritat el vaig tenir per caminar els 500 metres que separen casa meva de la parada del bus! Plovia tant que vaig perdre una lent de contacte!!! Però vaig arribar...


Financial district

Petita selecció de la zona de negocis de Boston! Els grans gratacels es combinen amb parcs com el de la foto, amb una església i uns animalons gengants. Això és just davant de la biblioteca municipal.






I també dins el Finantial district hi ha aquest parc, que és com un pulmó entre els edificis, amb un llac al centre!

Boston public library

Aquest edifici espectacular és la biblioteca pública de Boston. Al seu interior hi ha més de 1.2 milions de llibres i documents, distribuïts en sales increïbles.


 L'Oriol davant de dues boles del món, una d'actual i una dels anys 50, per veure com han canviat les fronteres. També hi ha microfilms i altres rareses que van entretenir a l'Oriol durant una estona! És curiós descobrir aquestes relíquies per algú que quasi sempre ha viscut en l'era digital.


 Una de les sales principals!! Ens vam quedar sense paraules... No sé si amb les imatges s'arriba a apreciar com n'és d'espectacular!


Vista del pati interior, on estava ple de gent llegint i treballant amb portàtils.


sábado, 14 de julio de 2012

Sand Castles a Revere Beach

Avui l'Oriol i jo (sí, sí, l'Oriol també!) hem anat a Revere beach a veure el festival de castells de sorra! Alguns d'ells eren bastant espectaculars!! 





A la taula hem anat a fer els guiris a la fàbrica de xocolata, on ens hem comprat un paquet amb 6 tipus de xocolata diferents: canyella, vainilla, chili, sal i pebre, gingebre, etc. És una empresa de comerç just que fa  una xocolata molt especial perquè fan servir un procés diferent!! 



domingo, 8 de julio de 2012

Walden Pond

Avui hem aprofitat que feia moltíssima calor per anar a banyar-nos al llac. El lloc és famós perquè un home hi va construïr una cabana de fusta i hi va viure durant dos anys per reflexionar sobre la seva vida . 
Ara s'ha convertit en un lloc de lleure per famílies per passar-hi el dia i banyar-se. Però com es pot apreciar a la foto, quan hi hem anat nosaltres no hi havia NINGÚ!




viernes, 6 de julio de 2012

4 de Juliol (Independence Day)

 Abans d'ahir va ser 4 de Juliol, Dia de la Independència dels USA (ells que poden celebrar-lo..., en fi). Com veieu no va faltar de res, banderes per tot arreu, una barbacoa amb els amics, blat de moro, patates de color blau (fetes amb blat de moro blau!!) i postre amb els colors dels Estats Units: maduixes, blauets i merengues.






Al final, castell de focs espectacular amb música! Es veu que els de Boston són els millors del país (o això diuen aquí, és clar). Van ser uns focs passats per aigua, com ja és d'esperar en aquesta regió, però tot i així va valdre la pena!!!

lunes, 2 de julio de 2012

Navy week

Aquesta setmana és la Navy week. Imagino que per celebrar el Dia de la Independència (4 de Juliol). Ahir vam aprofitar per fer turisme amb bicicleta per la ciutat (sí, ja tinc bicicleta!!!).  Durant tota la setmana hi ha activitats relacionades amb la marina i l'exèrcit. Boston està ple de mariners, és curiós de veure... I al port hi ha velers antics i vaixells de guerra. De tant en tant fan marxes pels carrers amb els músics de l'exèrcit i acrobàcies aèries. 


Aquí us deixo algunes fotos de la visita d'ahir!!