miércoles, 29 de agosto de 2012

Barking Crab


Si veieu "Espanoles por el mundo", en el programa que van a Boston apareix aquest restaurant: The Barking Crab (El Cranc que borda). Doncs be, com que deien que era un lloc mitic per provar el marisc de les costes bostonianes vam decidir anar-hi!
La meva opinio sobre el lloc es una mica contradictoria. Per un costat crec que el menjar estava molt bo, era car (ves quina novetat!!), pero bo. Pero d'altra banda l'ambient no es correspon amb una marisqueria... Vull dir que no estic acostumada a menjar llagostes amb plats de plastic i gots de paper!! No ho trobeu extrany?

Chinatown

 
Chinatown es un petit barri de Boston on, com us podeu imaginar, viu quasi tota la comunitat xinesa de la ciutat. No es gaire gran, pero esta ple d'autentics restaurants xinesos on es pot menjar per un preu mes que raonable. El que es veu a la foto es l'entrada del barri!

lunes, 20 de agosto de 2012

Aquari

El diumenge vam anar a visitar l'aquari de Boston amb l'Oriol.  Aquí us deixo algunes fotos... 

La foto de la dreta és de la piscina on et deixen tocar els animals. Hi havia rajades i taurons petits, però els taurons no es van deixar tocar. 


 M'encanten les fotos de les meduses!!





 Un submarinista donant de menjar als peixos del tanc central.




lunes, 6 de agosto de 2012

Freedom trail

Fa un parell de caps de setmana vam anar a recorrer el Freedom trail (una mena de ruta de la independència) per Boston (http://www.thefreedomtrail.org/), 4 Km que et porten per un munt de llocs emblemàtics que tenen relació amb la independència dels E.U.A.: esglésies, cementiris, memorials, cases, i fins i tot un parell de vaixells de guerra, un de l'època i un de la Segona Guerra Mundial. 





Això és l'interior d'una església. Antigament,  les famílies tenien els seients reservats i els decoraven per estar més còmodes: portaven coixins, flors, etc.






El vaixell de guerra del segle XVIII o IXX. Podies entrar a dins i veure les habitacions, els canons, el menjador, i tot el que se suposa que hi ha dins d'un vaixell. El següent vaixell és el de la Segona Guerra Mundial.





Aquesta foto no té res a veure amb el Freedom trail, però em va agradar el banc i li vaig demanar a  l'Oriol que em fes una foto. Me la va fer després de rondinar una estona, per això he cregut que l'havia de posar! jeje.