domingo, 30 de septiembre de 2012

A pedalar

Al costat de la biblioteca de Cambridge hi ha intal·lat aquest taller de bicis que qualsevol pot utilitzar quan vulgui. Totes les eines que pots necessitar per fer les típiques reparacions estan penjades!


La tardor a casa!

Amb l'arribada de la tardor tothom a començat a decorar les cases amb carabasses i nosaltres no podiem ser menys. Ja les tenim al centre de la taula amb unes flors taronges i liles. 


I amb la tardor també s'acabaran els tomàquets, tot i que sembla que les nostres tomaqueres encara duraran uns dies més si no apreta el fred. Fa setmanes que no cal que anem a comprar tomàquets!!



lunes, 24 de septiembre de 2012

semàfors!

Aspecte d'una cruïlla a la ciutat! No us sembla una mica embolicat? jo, crec que no estaria mai segura de si puc passar o no... Per si de cas, no agafaré el cotxe!


Picnic

El dia abans que l'Oriol tornés cap a casa, vam anar a dinar a casa d'un professor de la Universitat. Doncs bé, la casa en qüestió estava a una illa i s'hi havia d'anar amb barca. Endevineu qui va estar traginant convidats amunt i avall??


miércoles, 19 de septiembre de 2012

Cooperativa!

Última setmana fent de voluntària per la cooperativa de verdures ecològiques. A partir d'aquesta setmana comença la temporada de tardor i farà massa fred per estar al carrer així que es traslladen a un local tancat. 
Pels que no sapigueu de què va, cada setmana vaig a buscar una caixa com les de la foto plena de verdures, ous, i a vegades, fruita! Mai sé el que em trobaré a la caixa així que és una sorpresa setmanal!!


domingo, 16 de septiembre de 2012

Temps de carbasses

Amb el començament de les classes i amb el fred també han arribat les carbasses i les decoracions de Halloween. Aquest és l'aspecte de l'entrada del supermercat on vaig a comprar!!


jueves, 13 de septiembre de 2012

Últim esmorzar de l'Oriol

L'últim esmorzar de l'Oriol abans de tornar cap a casa... autèntic pancakes acabats de fer, amb maple syrup per sobre (i alguns amb xocolata!!)



Menjars...

Fa molt de temps que no parlo del  menjar, i ja sabeu que això no és normal... Com que he vist que al mòbil hi tenia un sel·lecció de fotos relacionades amb el menjar, he decidit compartir-ne algunes. Comencem pel primer: els PRETZELS! Una mena de pa enrotllat en forma de llac i amb sal per sobre. M'encanten...


 El que hi ha a la dreta es un MUNCHKIN (marca registrada de Dunkin Donuts). Representa que és el forat del donut! Res a destacar a part del nom, que em sembla molt graciós i que em recorda al joc de cartes (http://www.worldofmunchkin.com).
 Aquest postre és clarament l'estrella! És el meu gran descobriment americà... el COBBLER. Consisteix en una base de fruita (normalment maduixes, préssec o qualsevol fruit del bosc) i una coberta de galeta que es gratina al forn. No puc dir res més, s'ha de provar!

 Pastís de formatge (l'estrella de l'Oriol) i cupcakes. Aquest de la dreta, particularment, no té res d'especial pero n'hi ha de realment molt bonics. De fet, és molt lleig pobre!!

 Cogombrets amb vinagre gegants!! A mi ja m'agraden normalment els petits així que els gegants són el mateix pero no cal que me'n mengi una vintena.

A la dreta, un exemple de plat típic: sandwich, hot dog o hamburguesa amb patates fregides i coleslaw (amanida de col).

Un altre classic, esmorzar a base de pancakes. Això només ha passat dues vegades en tres mesos, no cal que expliqui el perquè suposo... El cafè és el cafè aigualit que et van reomplint molt amablement cada 10 minuts i que és impossible acabar-se perquè està molt dolent.

A la dreta, una opció sana després de tot el menjar escombraries que teniu a dalt: maduixes i blueberries!!

Attention!! Moose!!


Aquest va ser l'únic ant que vam trobar!! jeje. Encara no entenem perquè un treballador del peatge anava disfressat així...