jueves, 13 de septiembre de 2012

Menjars...

Fa molt de temps que no parlo del  menjar, i ja sabeu que això no és normal... Com que he vist que al mòbil hi tenia un sel·lecció de fotos relacionades amb el menjar, he decidit compartir-ne algunes. Comencem pel primer: els PRETZELS! Una mena de pa enrotllat en forma de llac i amb sal per sobre. M'encanten...


 El que hi ha a la dreta es un MUNCHKIN (marca registrada de Dunkin Donuts). Representa que és el forat del donut! Res a destacar a part del nom, que em sembla molt graciós i que em recorda al joc de cartes (http://www.worldofmunchkin.com).
 Aquest postre és clarament l'estrella! És el meu gran descobriment americà... el COBBLER. Consisteix en una base de fruita (normalment maduixes, préssec o qualsevol fruit del bosc) i una coberta de galeta que es gratina al forn. No puc dir res més, s'ha de provar!

 Pastís de formatge (l'estrella de l'Oriol) i cupcakes. Aquest de la dreta, particularment, no té res d'especial pero n'hi ha de realment molt bonics. De fet, és molt lleig pobre!!

 Cogombrets amb vinagre gegants!! A mi ja m'agraden normalment els petits així que els gegants són el mateix pero no cal que me'n mengi una vintena.

A la dreta, un exemple de plat típic: sandwich, hot dog o hamburguesa amb patates fregides i coleslaw (amanida de col).

Un altre classic, esmorzar a base de pancakes. Això només ha passat dues vegades en tres mesos, no cal que expliqui el perquè suposo... El cafè és el cafè aigualit que et van reomplint molt amablement cada 10 minuts i que és impossible acabar-se perquè està molt dolent.

A la dreta, una opció sana després de tot el menjar escombraries que teniu a dalt: maduixes i blueberries!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario