jueves, 15 de noviembre de 2012

A la NBA!

Crec que l'estada als USA no hagués estat completa sense l'experiència de la NBA, així que el dimecres vaig anar amb uns amics de la feina al TD Garden: Boston Celtics vs. Utah Jass. Van guanyar els Celtics, per cert, però la cosa va estar molt renyida fins al final.
Evidentment, a les pauses, les cheerleaders no van faltar!





lunes, 12 de noviembre de 2012

Visita llampec a NY

Ahir vam anar a fer una visita de cap de setmana a LA CIUTAT! Aquestes són algunes de les imatges:

Fixeu-vos bé amb les sabates d'aquesta dona!!


Com que anàvem amb nens petits, vam visitar el zoo de Central Park. És un zoo molt petit però hi tenen animals curiosos i les gàbies fan bastant de goig.

He penjat una foto d'un lleó marí, un panda vermell i un ós blanc.




miércoles, 7 de noviembre de 2012

Primera (i espero no útima) nevada

Ha estat un gran regal sortir de la feina i trobar-se amb tota la ciutat nevada. La meva oficina no té finestres i no m'he enterat de res fins que no he sortit al carrer. Crec que era la única persona que estava contenta! He anat a casa, he sopat, m'he posat roba adient, he agafat la càmera... i cap al carrer, just quan la meva companya de pis entrava per la porta empapada i no entenia perquè jo volia sortir al carrer. Aquest és l'aspecte del nostre carrer!



Només estem a 7 de Novembre, o sigui que la gent encara no ha tingut temps de treure la decoració de Halloween.


Harvard street

Harvard campus






Eleccions 2012

Així ens vam preparar per anar a votar i veure els resultats de les eleccions en directe! Hi va haver molta tensió, però abans de la una de la matinada ja hi havia nou president: Barack Obama!! Quatre anys més!! Ho vam celebrar amb cava i cupcakes (els de la foto).
Per cert, em va sorprendre molt que no demanessin cap document d'identificació per anar a votar...



martes, 6 de noviembre de 2012

Skyline de la ciutat

Una foto de la ciutat de Boston vista des de Cambridge!! La foto és de l'Oriol Pagès (que no vull tenir problemes de copyright...)



viernes, 2 de noviembre de 2012

Halloween

Finalment l'huracà Sandy ja ha passat i sembla que les coses han tornat a la normalitat. El dimecres vam anar a passejar per Beacon Hill al sortir de la fina per veure l'autèntic ambient de Halloween. Els veïns de la zona es prenen la festa molt seriosament i hi ha cases molt ben decorades.