jueves, 15 de noviembre de 2012

A la NBA!

Crec que l'estada als USA no hagués estat completa sense l'experiència de la NBA, així que el dimecres vaig anar amb uns amics de la feina al TD Garden: Boston Celtics vs. Utah Jass. Van guanyar els Celtics, per cert, però la cosa va estar molt renyida fins al final.
Evidentment, a les pauses, les cheerleaders no van faltar!





lunes, 12 de noviembre de 2012

Visita llampec a NY

Ahir vam anar a fer una visita de cap de setmana a LA CIUTAT! Aquestes són algunes de les imatges:

Fixeu-vos bé amb les sabates d'aquesta dona!!


Com que anàvem amb nens petits, vam visitar el zoo de Central Park. És un zoo molt petit però hi tenen animals curiosos i les gàbies fan bastant de goig.

He penjat una foto d'un lleó marí, un panda vermell i un ós blanc.




miércoles, 7 de noviembre de 2012

Primera (i espero no útima) nevada

Ha estat un gran regal sortir de la feina i trobar-se amb tota la ciutat nevada. La meva oficina no té finestres i no m'he enterat de res fins que no he sortit al carrer. Crec que era la única persona que estava contenta! He anat a casa, he sopat, m'he posat roba adient, he agafat la càmera... i cap al carrer, just quan la meva companya de pis entrava per la porta empapada i no entenia perquè jo volia sortir al carrer. Aquest és l'aspecte del nostre carrer!



Només estem a 7 de Novembre, o sigui que la gent encara no ha tingut temps de treure la decoració de Halloween.


Harvard street

Harvard campus






Eleccions 2012

Així ens vam preparar per anar a votar i veure els resultats de les eleccions en directe! Hi va haver molta tensió, però abans de la una de la matinada ja hi havia nou president: Barack Obama!! Quatre anys més!! Ho vam celebrar amb cava i cupcakes (els de la foto).
Per cert, em va sorprendre molt que no demanessin cap document d'identificació per anar a votar...



martes, 6 de noviembre de 2012

Skyline de la ciutat

Una foto de la ciutat de Boston vista des de Cambridge!! La foto és de l'Oriol Pagès (que no vull tenir problemes de copyright...)



viernes, 2 de noviembre de 2012

Halloween

Finalment l'huracà Sandy ja ha passat i sembla que les coses han tornat a la normalitat. El dimecres vam anar a passejar per Beacon Hill al sortir de la fina per veure l'autèntic ambient de Halloween. Els veïns de la zona es prenen la festa molt seriosament i hi ha cases molt ben decorades.




domingo, 21 de octubre de 2012

Apple picking!





Ahir amb els de la feina vam anar a fer una activitat molt típica de la zona de New England: collir pomes! Durant aquesta època, les famílies van a passar el dia al camp, compren una bossa buida i la omplen amb les pomes que van collint. El camp està dividit en seccions amb les diferents varietats de pomes que, a més a més, pots anar provant sobre la marxa. 



També pots collir carbasses i altres fruites quan és l'època. A part d'això tenen alguns animals, com el llama de la foto, i una botiga on pots comprar tota mena de productes casolans fet amb pomes i carbassa, com sidra calenta o donuts de poma!! 


sábado, 6 de octubre de 2012

Ajuntament

Aquest edifici és l'ajuntament de Cambridge, la ciutat on visc realment (no, no visc a Boston). No sé si a la foto s'aprecia però sembla un decorat de Port Aventura!!


domingo, 30 de septiembre de 2012

A pedalar

Al costat de la biblioteca de Cambridge hi ha intal·lat aquest taller de bicis que qualsevol pot utilitzar quan vulgui. Totes les eines que pots necessitar per fer les típiques reparacions estan penjades!


La tardor a casa!

Amb l'arribada de la tardor tothom a començat a decorar les cases amb carabasses i nosaltres no podiem ser menys. Ja les tenim al centre de la taula amb unes flors taronges i liles. 


I amb la tardor també s'acabaran els tomàquets, tot i que sembla que les nostres tomaqueres encara duraran uns dies més si no apreta el fred. Fa setmanes que no cal que anem a comprar tomàquets!!



lunes, 24 de septiembre de 2012

semàfors!

Aspecte d'una cruïlla a la ciutat! No us sembla una mica embolicat? jo, crec que no estaria mai segura de si puc passar o no... Per si de cas, no agafaré el cotxe!


Picnic

El dia abans que l'Oriol tornés cap a casa, vam anar a dinar a casa d'un professor de la Universitat. Doncs bé, la casa en qüestió estava a una illa i s'hi havia d'anar amb barca. Endevineu qui va estar traginant convidats amunt i avall??


miércoles, 19 de septiembre de 2012

Cooperativa!

Última setmana fent de voluntària per la cooperativa de verdures ecològiques. A partir d'aquesta setmana comença la temporada de tardor i farà massa fred per estar al carrer així que es traslladen a un local tancat. 
Pels que no sapigueu de què va, cada setmana vaig a buscar una caixa com les de la foto plena de verdures, ous, i a vegades, fruita! Mai sé el que em trobaré a la caixa així que és una sorpresa setmanal!!


domingo, 16 de septiembre de 2012

Temps de carbasses

Amb el començament de les classes i amb el fred també han arribat les carbasses i les decoracions de Halloween. Aquest és l'aspecte de l'entrada del supermercat on vaig a comprar!!


jueves, 13 de septiembre de 2012

Últim esmorzar de l'Oriol

L'últim esmorzar de l'Oriol abans de tornar cap a casa... autèntic pancakes acabats de fer, amb maple syrup per sobre (i alguns amb xocolata!!)



Menjars...

Fa molt de temps que no parlo del  menjar, i ja sabeu que això no és normal... Com que he vist que al mòbil hi tenia un sel·lecció de fotos relacionades amb el menjar, he decidit compartir-ne algunes. Comencem pel primer: els PRETZELS! Una mena de pa enrotllat en forma de llac i amb sal per sobre. M'encanten...


 El que hi ha a la dreta es un MUNCHKIN (marca registrada de Dunkin Donuts). Representa que és el forat del donut! Res a destacar a part del nom, que em sembla molt graciós i que em recorda al joc de cartes (http://www.worldofmunchkin.com).
 Aquest postre és clarament l'estrella! És el meu gran descobriment americà... el COBBLER. Consisteix en una base de fruita (normalment maduixes, préssec o qualsevol fruit del bosc) i una coberta de galeta que es gratina al forn. No puc dir res més, s'ha de provar!

 Pastís de formatge (l'estrella de l'Oriol) i cupcakes. Aquest de la dreta, particularment, no té res d'especial pero n'hi ha de realment molt bonics. De fet, és molt lleig pobre!!

 Cogombrets amb vinagre gegants!! A mi ja m'agraden normalment els petits així que els gegants són el mateix pero no cal que me'n mengi una vintena.

A la dreta, un exemple de plat típic: sandwich, hot dog o hamburguesa amb patates fregides i coleslaw (amanida de col).

Un altre classic, esmorzar a base de pancakes. Això només ha passat dues vegades en tres mesos, no cal que expliqui el perquè suposo... El cafè és el cafè aigualit que et van reomplint molt amablement cada 10 minuts i que és impossible acabar-se perquè està molt dolent.

A la dreta, una opció sana després de tot el menjar escombraries que teniu a dalt: maduixes i blueberries!!